srijeda, 4. srpnja 2018.

ISPOVEST: Mali me razvalio…



Kada me je rodila, moja mama je imala nepunih 20 godina, bila je veoma mlada, ali eto, upustila se u brak sa mojim ocem, odlučili su mladi da imaju decu i ja sam se rodio. Pre nego što je počela da se zabavlja sa mojim ocem, moja mama je trenirala odbojku, znači imala je jako zgodne noge i utegnutu guzu. Grudi joj nisu bile nešto velike, ali su zato noge i guza izvlačili njenu figuru. Duga smeđa kosa i prelep osmeh, uvek sam mamu gledao kao otvorenu, veselu, osobu sa kojom sam voleo da provodim vreme.
Kako su godine prolazile, sve više sam voleo da budem uz mamu, da ležim pa stavim glavu u njeno krilo, da je grlim, dodirujem… Kasnije se taj kontakt produbio i ja sam sa svojih 17 godina počeo da osećam privlačnost prema njoj. U tim godinama, ona je imala 37, bila je u najboljem izdanju koje se može zamisliti. Naravno, ona je radila, ja sam išao u školu i kad sam već momak, ne mogu više da joj ležim u krilu… Sa drkanjem sam počeo negde oko 15-e godine i to je u tom periodu kratko trajalo, mogao sam da se uzbudim na bilo šta..pa sam ga i drkao na bilo šta, od reklama do magazinaMoja mama je radila u turističkoj agenciji, kancelarijski posao i dosta je sedela. Zato joj je guza uvek bila malo veća, srazmerna jakim kukovima…nije imala višak kilograma, već joj je guza bila onako sočna, taman da zgrabiš sa obe ruke. Jednog dana, sećam se bilo je kasno proleće, posle napornog radnog dana, mama je došla kući, odmah otišla u kupatilo, istuširala se, presvukla i otišla na spavanje, da malo odmori.

Posle nekih 20 minuta, u kupatilo sam otišao ja, naravno da obavim šta imam…i dok sam zatvarao vrata, video sam da iz korpe za prljavi veš vire mamine gaćice koje je upravo skinula. Pokušao sam da ne gledam u njih, ali kao da sam u nosu osetio miris njene pičke, prosto su me mamile da ih uzmem u ruke. Znao sam da to nije u redu i da nije zdravo, da je jako perverzno, ali sam ih ipak polagao podigao, prineo licu i duboko udahnuo. Taj miris, taj miris i danas osećam u nosu. Posle 8 sati sedenja, gaćice su se pošteno natopile njenim sokom koji je, kako sam mogao da primetim, baš jako lučila. Čim sam osetio miris njenog sekreta, u trenutku mi se kurac digo i počeo da pulsira. Znao sam šta treba da uradim. Seo sam na kadu, izvadio ga iz gaća i počeo jako da drkam, dok drugom rukom po licu trljam mamine gaćice pune sekreta, koje su još bile tople i vlažne od sedenja. Njen miris me je opčinio, drkao sam ga sve jače i jače i posle nekoliko minuta rešio sam da svršim u njih.
Malo sam se uspravio, levom rukom prineo gaćice do kurca i napunio ih toplom spermom i sve sam razmazao po tačno onom delu gde joj stoji pička. Lagano sam obrisao kurac njenim gaćicama, sedeo još par minuta jer nisam mogao da dođem sebi, a onda sam ih oprao toplom vodom i vratio u korpu, onako kako su bile, sa nadom da će se osušiti dok se ona ne probudi.Narednih dana, redovno sam čekao da mama dođe sa posla kako bih ponovio ritual i to sam radio narednih nekoliko godina. Ona je bila moja muza, njen miris sam obožavao i svaki dan sam ga redovno drkao

Nema komentara:

Objavi komentar